buitenzonwering

Uw tuin inrichten in de wintermaanden?

De koude dagen zijn het ideale moment om de plannen van je tuin en terras op te maken en na te denken over een terrasoverkapping.

Wie zijn tuin en terras wil (her)inrichten start daar beter al in het najaar mee. Contacteer ons of uw tuinaannemer zodat wij je kunnen verder helpen met alle informatie die je nodig hebt om van je tuin een echte parel te maken.

terrasoverkapping Brustor

Maximaal genieten in het voorjaar

Een ander belangrijk voordeel van tuinaanleg in de winter is vroeg genieten van een prachtige tuin. Als u in het voorjaar pas gaat beginnen met aanleggen en onderhoud, staat uw tuin een tijdje op de schop en hebben de planten en het gras een aantal weken nodig om te groeien en bloeien. Dit betekent dat u bij de eerste zonnestralen nog niet zeker bent van een mooie groene tuin. Bij tuinaanleg en terrasaanleg in de winter is uw tuin ruim op tijd klaar, zo kunt u bij de eerste zonnestralen genieten van een groene tuin die helemaal af is! 

Als uw tuin of terras af is, is het natuurlijk goed meegenomen dat u er nog meer en langer kunt van genieten met een terrasoverkapping. Het enige wat je nodig hebt, is een goed uitgeruste terrasoverkapping. Daarmee geniet je maximaal van je tuin en de buitenlucht, zelfs als het weer even tegenzit, of het ’s avonds wat vroeger kil en donker wordt. Je kan kiezen voor screens, glazen schuifwanden, ingebouwde ledverlichting en terrasverwarming. Screens of glazen schuifwanden houden de frisse wind tegen en dankzij de straling van de verwarming heb je het lekker warm. Als kers op de taart zorgt aangepaste ledverlichting voor de juiste stemming.