mobiel windscherm

De voordelen van windschermen op uw terras of in uw tuin

  1. Vermindert windbelasting: windschermen bieden bescherming tegen wind, zodat u veel meer tijd kunt genieten van uw terras.

  2. Verlaagt geluidsoverlast: windschermen helpen om het geluid van buiten te verminderen, waardoor een rustiger en aangenamer leefruimte ontstaat. Dit kan vooral handig zijn als uw terras zich in een drukke omgeving bevindt.

  3. Creëert een comfortabelere omgeving: door het verminderen van wind en geluid, creëren windschermen een comfortabelere omgeving.

  4. Verhoogt de privacy: windschermen bieden ook bescherming tegen nieuwsgierige blikken en zorgen voor meer privacy. U kunt hiervoor kiezen voor opaal glas.

  5. Verbeterde esthetiek van uw gebouw: windschermen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze bijdragen aan de esthetiek van uw gebouw.

  6. Verlengt het seizoen: met een windscherm kunt u langer van uw terras genieten. Door de bescherming tegen wind en koude temperaturen kunt u ook op koelere dagen en avonden buiten zitten. Zeker als ze worden gecombineerd met een zonnetent of zonneluifel.

mobiel windscherm

De voordelen van het mobiel windscherm type Marseille

Een mobiel windscherm is zeer flexibel. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, afhankelijk van uw behoeften. Dit betekent dat u ze kunt gebruiken op de exacte plekken waar u ze nodig heeft.