Ons team bestaat uit gedreven mensen met een grote betrokkenheid elke dag opnieuw. Zowel voor professioneel advies, service, plaatsing en installatie kunt u steeds rekenen op de expertise van onze medewerkers en hun professionele aanpak. Elke dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.

Frederick

Frederick

Zaakvoerder
Griet Stichelbout

Griet

Zaakvoerder
Erland Offermans

Erland

Vertegenwoordiger
Christophe Houthoofd

Christophe

Vertegenwoordiger
Nancy Baert

Nancy

Commercieel bediende
julie

Julie

Commercieel bediende

Nicole

Commercieel bediende

Petra

Commercieel bediende
Ward Samyn

Ward

Monteur
Simon Missiaen

Simon

Monteur
David Vandenbulcke

David

Monteur

Stef

Monteur
Monteur

Jürgen

Monteur

David

Monteur

Lynn

Magazijnier

Download hier onze folder en ontdek onze waaier aan producten, projecten en oplossingen.

Toonzaal Beveren-Leie

Kortrijkseweg 44 - 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Open van 9u - 12u en 13u - 18u

Zaterdag van 10u tot 12u en 13u - 17u

Gesloten op zondag en maandagvoormiddag

Wilt u graag onze producten zien in onze showroom? U kan een afspraak maken of u kunt vrij langskomen in onze toonzaal. 

Onze plaatsers

Onze plaatsers zijn bij ons in dienst en werken enkel voor Vandeputte en dat heeft zijn voordelen. Op deze manier werken ze sneller en hebben ze meer kennis van zaken. Onze mensen werken met een grote kennis van onze producten, systemen en toepassingen. Daarnaast ontvangen zij zowel interne als externe opleidingen om hun kennis en vakmanschap op topniveau te krijgen en houden. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren.

Onze topmerken

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Wij zijn officiële dealer van topmerken zoals Brustor, Roma, Somfy, Luxaflex. Wij kiezen voor leveranciers die permanent nieuwe producten ontwikkelen, voortdurend hun producten verbeteren en mee evolueren met de veranderende markt, waar wij en u ook de vruchten van plukken.

Ons advies

Ons team van specialisten zoekt samen met u de beste, gepersonaliseerde oplossingen inzake opmeting, service, producten en plaatsing. We denken oplossingsgericht en in functie van uw project. Wij geven aangepast advies afhankelijk van elke specifieke situatie.  Verfraai uw tuin, terras en huis samen met onze specialisten. Wij zijn uw specialist voor zonweringen, sectionaal poorten, windschermen, raamdecoratie en rolluiken.