Inmeten en montage

Wij hechten waarde aan onze manier van werken. Al onze monteurs leveren hoge kwaliteit in zowel montage als nazorg. Daarnaast ontvangen zij zowel interne als externe opleidingen om hun kennis en vakmanschap op topniveau te krijgen en houden. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren. 

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Naar aanleiding van uw bezoek aan een van onze showrooms of na telefonisch overleg, maken wij een afspraak om bij u op locatie te adviseren over de mogelijkheden. Op dat moment nemen wij ook direct de maten op. Na de goedkeuring van de offerte wordt alles op maat besteld en bij levering van de producten maken we een afspraak voor de montage. De duur van een montage hangt af van meerdere factoren, zoals het type product, de hoeveelheid en de montagesituatie.

  

Eigen professionele plaatsingsdienst

Onze eigen plaatsingsdienst bestaat uit een ervaren en professioneel team. Onze mensen komen bij je thuis op een door jouw vooropgestelde datum en uur. Dankzij hun jarenlange ervaring en het gespecialiseerde gereedschap garanderen we jou een uiterst nauwkeurige plaatsing en behandelen wij uw bestaande materialen met de grootste zorg. 

Onze sterktes

Opmeten & plaatsing

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. U mag bij ons voor het opmeten en de montage telkens een expert verwachten. Wij hechten veel waarde aan onze manier van werken. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren.

Onze mensen

Ons team bestaat uit gedreven mensen met een grote betrokkenheid elke dag opnieuw. Zowel voor professioneel advies, service, plaatsing en installatie kunt u steeds rekenen op de expertise van onze medewerkers en hun professionele aanpak.

Showroom

In onze ruime toonzaal geven we u graag het passende advies zodat u de juiste keuze kan maken.
Onze mensen hebben voldoende praktijkervaring om samen met u naar uw plannen te kijken en een passend antwoord op uw vraag te geven.

Toonzaal Beveren-Leie

Kortrijkseweg 44 - 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Open van 9u - 12u en 13u - 18u

Zaterdag van 10u tot 12u en 13u - 17u

Gesloten op zondag en maandagvoormiddag

Wilt u graag onze producten zien in onze showroom? U kan een afspraak maken of u kunt vrij langskomen in onze toonzaal.