Reeds meer dan 30 jaar is Vandeputte uw specialist voor zonweringen, garagepoorten, rolluiken, windschermen en raamdecoratie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Wij zijn officiële dealer van topmerken zoals Brustor, Roma, Somfy, Luxaflex. Ons team van specialisten zoekt samen met u de beste, gepersonaliseerde oplossingen inzake opmeting, service, producten en plaatsing. We denken oplossingsgericht en in functie van uw project. Wij geven aangepast advies afhankelijk van elke specifieke situatie.  Verfraai uw tuin, terras en huis samen met onze specialisten. Wij zijn uw specialist voor zonweringen, sectionaal poorten, windschermen, raamdecoratie en rolluiken. Onze terrasoverkappingen verlengen de zomers, onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, al onze producten zorgen voor een meerwaarde aan uw huis of in uw tuin. Kom eens langs in onze showroom, hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, windschermen, raamdecoratie en buitenjaloezieën demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.

 

Meer info over onze producten? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een afspraak? Neem contact met ons op!

Download hier onze folder en ontdek onze waaier aan producten, projecten en oplossingen.

Toonzaal Beveren-Leie

Kortrijkseweg 44 - 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Open van 9u - 12u en 13u - 18u

Zaterdag van 10u tot 12u en 13u - 17u

Gesloten op zondag en maandagvoormiddag

Wilt u graag onze producten zien in onze showroom? U kan een afspraak maken of u kunt vrij langskomen in onze toonzaal. 

Reportage

Wij dragen ons steentje bij: DUURZAAM DENKEN EN WERKEN!!

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Ook als bedrijf zijn we ons bewust van de noodzaak duurzaam te denken en te werken. We proberen onze bijdrage te leveren door volgende zaken te doen:

  1. Reeds sinds 2019 wekken we maximaal groene stroom op: onze daken zijn volledig volgebouwd met zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit die we zelf maken met het zonlicht.
  2. Onze verwarming (in de winter) en cooling (in de zomer) gebeurt door een warmtepomp. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond, de zon, het grondwater of de lucht.
  3. Bij de aankoop van nieuwe wagens, zetten we steeds in op hybridewagens, of zelfs volledig electrische wagens. Aan onze toonzaal staat een oplaadpaal om uw electrische of hybride auto op te laden.
  4. In onze gebouwen zijn alle traditionele lampen vervangen door LED-verlichting.
  5. Wij werken samen met leveranciers die duurzaamheid en de groene gedachte hoog in het vaandel dragen, innovatieve bedrijven zoals Roma, Brustor, Luxaflex…

Onze sterktes

Onze mensen

Ons team bestaat uit gedreven mensen met een grote betrokkenheid elke dag opnieuw. Zowel voor professioneel advies, service, plaatsing en installatie kunt u steeds rekenen op de expertise van onze medewerkers en hun professionele aanpak.

Showroom

In onze ruime toonzaal geven we u graag het passende advies zodat u de juiste keuze kan maken.
Onze mensen hebben voldoende praktijkervaring om samen met u naar uw plannen te kijken en een passend antwoord op uw vraag te geven.

Brustor terrasoverkapping B200 ODL (gemotoriseerd lamellendak)

Topmerken

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Wij zijn officiële dealer van topmerken zoals Brustor, Roma, Somfy, Luxaflex. Wij kiezen voor leveranciers die permanent nieuwe producten ontwikkelen, voortdurend hun producten verbeteren en mee evolueren met de veranderende markt, waar wij en u ook de vruchten van plukken.