Vraag een herstelling aan

Heeft u een aanvraag voor een herstelling? 

Uw aanvraag is compleet na het invullen van de onderstaande vragenlijst. Hoe meer informatie wij hebben over het product of de situatie, hoe beter we ons kunnen voorbereiden. U mag ook altijd foto’s doorsturen van de situatie. Na het doorsturen van onderstaande vragenlijst zal een van onze servicewerknemers contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Het starttarief voor een reparatie is €50,-. Daarna betaalt u per monteur €55,- per uur. Deze prijs is exclusief de kosten die wij maken voor gebruikte materialen, kosten voor steiger/hoogwerker. Deze kosten van herstelling zijn niet te betalen indien de producten onder garantie vallen en bij ons aangekocht werden.

Indien het product niet door ons is gemonteerd kunnen wij uw reparatie verzorgen mits er geen materialen vervangen dienen te worden of wanneer het materialen betreft van door ons gevoerde merken.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en zijn geldig voor reparaties binnen onze regio (tot 20 kilometer rond Beveren-Leie).

Uw gegevens / werkadres
Productgegevens
Gekocht bij Vandeputte
Staat je type product niet in de lijst, vul het dan hieronder in.
Photos
Maximaal 4 bestanden.
6 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, svg.

Onze plaatsers

Onze plaatsers zijn bij ons in dienst en werken enkel voor Vandeputte en dat heeft zijn voordelen. Op deze manier werken ze sneller en hebben ze meer kennis van zaken. Onze mensen werken met een grote kennis van onze producten, systemen en toepassingen. Daarnaast ontvangen zij zowel interne als externe opleidingen om hun kennis en vakmanschap op topniveau te krijgen en houden. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren.

Onze topmerken

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Wij zijn officiële dealer van topmerken zoals Brustor, Roma, Somfy, Luxaflex. Wij kiezen voor leveranciers die permanent nieuwe producten ontwikkelen, voortdurend hun producten verbeteren en mee evolueren met de veranderende markt, waar wij en u ook de vruchten van plukken.

Ons advies

Ons team van specialisten zoekt samen met u de beste, gepersonaliseerde oplossingen inzake opmeting, service, producten en plaatsing. We denken oplossingsgericht en in functie van uw project. Wij geven aangepast advies afhankelijk van elke specifieke situatie.  Verfraai uw tuin, terras en huis samen met onze specialisten. Wij zijn uw specialist voor zonweringen, sectionaal poorten, windschermen, raamdecoratie en rolluiken.