Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Ook als bedrijf zijn we ons bewust van de noodzaak duurzaam te denken en te werken. We proberen onze bijdrage te leveren door volgende zaken te doen:

  1. Reeds sinds 2019 wekken we maximaal groene stroom op: onze daken zijn volledig volgebouwd met zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit die we zelf maken met het zonlicht.
  2. Onze verwarming (in de winter) en cooling (in de zomer) gebeurt door een warmtepomp. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond, de zon, het grondwater of de lucht.
  3. Bij de aankoop van nieuwe wagens, zetten we steeds in op hybridewagens, of zelfs volledig electrische wagens. Aan onze toonzaal staat een oplaadpaal om uw electrische of hybride auto op te laden.
  4. In onze gebouwen zijn alle traditionele lampen vervangen door LED-verlichting.
  5. Wij werken samen met leveranciers die duurzaamheid en de groene gedachte hoog in het vaandel dragen, innovatieve bedrijven zoals Roma, Brustor, Luxaflex…

Een warmtepomp en zonnepanelen verminderen het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen waardevolle grondstoffen en beperken op die manier de schadelijke CO2-uitstoot.