U bent welkom in onze toonzaal, waar functionaliteit, stijl en innovatie samenkomen. Onze showroom is een inspirerende omgeving waar we je uitnodigen om de mogelijkheden van zonwering te ontdekken. U krijgt bij ons een zicht van alle producten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u een uitgebreide technische uitleg te geven en indien u wenst een vrijblijvende offerte te maken. Stap binnen en laat je betoveren door ons uitgebreid gamma aan zonwering, poorten, rolluiken, windschermen...Wenst u een afspraak te maken in de toonzaal of komt u liever langs zonder afspraak, beide zijn mogelijk. Wenst u liever een bezoek bij u ter plaatse dit kan ook, u kan ons contacteren zodat een vertegenwoordiger langskomt om uw situatie te bekijken en ook een vrijblijvende offerte te maken.

Wij kijken uit naar uw komst!

 

Toonzaal Beveren-Leie

Kortrijkseweg 44 - 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Open van 9u - 12u en 13u - 18u

Zaterdag van 10u tot 12u en 13u - 17u

Gesloten op zondag en maandagvoormiddag

Wilt u graag onze producten zien in onze showroom? U kan een afspraak maken of u kunt vrij langskomen in onze toonzaal. 

zonwering

Bij u ter plaatse

Mocht u graag een vrijblijvend bezoek hebben bij u ter plaatse, kan dat zonder probleem.

Wilt u graag meer info over onze producten? Vul uw gegevens in en wij nemen verder contact met u op.

Onze sterktes

Onze mensen

Ons team bestaat uit gedreven mensen met een grote betrokkenheid elke dag opnieuw. Zowel voor professioneel advies, service, plaatsing en installatie kunt u steeds rekenen op de expertise van onze medewerkers en hun professionele aanpak.

Showroom

In onze ruime toonzaal geven we u graag het passende advies zodat u de juiste keuze kan maken.
Onze mensen hebben voldoende praktijkervaring om samen met u naar uw plannen te kijken en een passend antwoord op uw vraag te geven.

Brustor terrasoverkapping B200 ODL (gemotoriseerd lamellendak)

Topmerken

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Wij zijn officiële dealer van topmerken zoals Brustor, Roma, Somfy, Luxaflex. Wij kiezen voor leveranciers die permanent nieuwe producten ontwikkelen, voortdurend hun producten verbeteren en mee evolueren met de veranderende markt, waar wij en u ook de vruchten van plukken.