De collectie horizontale jaloezieën van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, is uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. In de nieuwe collectie ligt de focus op textuur en zachtheid. Zo is aan de bestaande stijlkenmerken van aluminium kleuren een nieuwe selectie van pastelkleuren, patronen en designaccenten toegevoegd. De duurzame jaloezieën zijn op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd van 98 procent gerecycled aluminium. 

Het gehele kleurenbeeld van de collectie is geactualiseerd en nieuwe, decoratieve opties zijn toegevoegd. Zo is er voor 50 mm jaloezieën een sierlijke afwerking met houten onderlat en koof aan de bovenzijde ontwikkeld en zijn ook 25 mm jaloezieën nu leverbaar met decoratief ladderband.

Over Luxaflex®

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raamdecoratie en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Advies nodig?

Heb je plannen?  Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw project, helemaal op maat van jouw budget en wensen. Ons team van specialisten zoekt samen met u de beste, gepersonaliseerde oplossingen inzake opmeting, service, producten en plaatsing. 

Wij helpen u graag verder!